Britney Spears paljasti mitä rannalla tarvitaan – vartalo varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on viime aikoina kuitenkin huolestuttanut useita seuraajiaan erikoisella käytöksellään videoissa, joissa hän on puhunut kameralle. Fanit ovat olleet hyvin hämmentyneitä siitä miksi Britney Spears vaikuttaa videoillaan niin sekavalta ja julkaisee jatkuvasti samoja vanhoja kuvia.

Nyt 39-vuotias Britney Spears julkaisi videon, jossa hän esittelee kameralle erilaisia bikinejä. Videon kuvatekstissä tähti kertoi, että ei osannut päättää mitkä bikinit hän pakkaisi seuraavalle matkalleen mukaan, minkä vuoksi hän päätti antaa jokaiselle bikinisetilleen mahdollisuuden.

Aiemmin Britney Spears julkaisi myös videon, jossa hän esiintyi vihreissä käärmekuviollisissa bikineissä. Videollaan artisti kertoi, että hiekkarannalle tulee ottaa mukaan aina viisi asiaa, jotka ovat rantapyyhe, aurinkorasva, aurinkoöljy, koira ja hattu.