Kuka työntää rahaa ihmisten postilaatikoihin? Poliisi etsii tekijää

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Somersetissä sijaitsevan Fromen asukkaat ovat törmänneet outoon ilmiöön. Kaupungissa liikuskelee mystinen hyväntekijäksi kuvailtu henkilö, joka lahjoittaa paikallisille ihmisille rahaa.

Lukuisat Fromen asukkaat ovat saaneet käteistä rahaa sisältäneitä anonyymejä kirjekuoria. Niiden taustalla on toistaiseksi tunnistamaton mieshenkilö. Poliisi etsii parhaillaan mysteerihyväntekijää, ja on pyytänyt Fromen asukkailta mahdollisia vinkkejä hänen liikkeistään ja henkilöllisyydestään.

Poliisin kerrotaan haluavan varmistaa, ettei hyvänteon taustalla ole mitään rikollista. Viranomaisten halu löytää rahaa tuntemattomille jakeleva mies on arvatenkin herättänyt vastustusta paikallisten keskuudessa. Metro-lehden mukaan Froten asukkaat ovat esimerkiksi kritisoineet sitä, ettei virkavalta mielummin käytä resurssejaan kaupungin roskaongelmasta vastuussa olevien etsimiseen.