Melrose Placen kaunottaren rintavako ei jää huomaamatta – Iltapuvussa huima kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu Melrose Place ja Päivien viemää -saippuasarjoista. Nainen on tähdittänyt myös jo kymmenen vuoden ajan Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Lisa Rinna julkaisee usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa, jota hän käyttääkin ahkerasti. Siellä hän julkaisee ajoittain myös upeita kuvia itsestään.

Nyt Lisa poseeraa upeassa kirkkaankeltaisessa iltapuvussa, jonka poikkeuksellisen antava kaula-aukko paljasti näyn, joka ei taatusti jäänyt keneltään ohikulkijalta huomaamatta.

Äskettäin Rinna julkaisi itsestään tanssivideon, joista tuli hänen kanavallaan erityisen suosittu. Hän esitteli uusia liikkeitään Patrick Cowleyn vauhdikkaan kappaleen tahtiin. Video sai aikaan nopeasti huvittavan parodiavideon, jossa Lisa Rinnaa imitoitiin. Julkkisten luottostailaaja Brad Goreski julkaisi nopeasti oman versionsa tanssista, jossa hän imitoi Rinnaa.