Nainen syytti häntä seuranneita miehiä ahdistelusta – sitten vilkaisi mitä autosta roikkui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina metoo-ilmiö ja siitä levinneet sivuilmiöt ovat hämmentäneet ihmisiä ympäri maailmaa. Tällä on ollut joskus erikoisiakin seurauksia, kun aivan tavanomaisia tilanteita on ryhdytty nimittämään ahdisteluksi erityisesti sosiaalisissa medioissa.

Nyt Twitterissä leviää kuitenkin malliesimerkki tilanteesta, jossa naisella lähtee niin sanotusti hanskasta ilman, että hän tietää alkuunkaan mistä on kyse. Videolla nainen syyttää häntä autolla seuranneita miehiä ahdistelusta ja toteaa heidänlaisten miesten olevan syy siihen, etteivät naiset enää uskalla liikkua yksin ulkona.

Pitkän ripityksen jälkeen miehet saavat lopulta suunvuoron ja kertovat naiselle, että tämän kannattaisi vilkaista mitä hänen autostaan roikkuu. Pian videolla nähdään miten nainen ottaa autonsa bensaluukusta irti siihen huoltoasemalla jääneen bensaletkun. Hän työntää sen suivaantuneena autoonsa sisälle ja kaasuttelee pois paikalta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.