Räppäri Bobby Shmurda vapautui vankilasta kuuden vuoden tuomion jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalisuosion kautta tähteyteen noussut räppäri Bobby Shmurda tuomittiin vankilaan kuusi vuotta sitten. Nyt artisti on jälleen vapaa mies, sillä hänen vankeusrangaistuksensa päättyi tiistaina 10 kuukautta suunniteltua aikaisemmin.

Bobby Shmurda pidätettiin vuonna 2014 aseen hallussapidosta ja rikollisesta salaliitosta syytettynä. Syyteneuvottelujen myötä räppäri tuomittiin yhteensä seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen. Hyvän käytöksen ja vangeille suunnattuihin ohjelmiin osallistumisen vuoksi tuomiota kuitenkin lyhennettiin hieman, uutisoi TMZ.

Bobby Shmurda, oikealta nimeltään Ackquille Jean Pollard, tunnetaan erityisesti Hot N*gga -hitistään, jonka musiikkivideolla hän esitteli meemiksi kohonneita Shmoney Dance -tanssiliikkeitään. Tähden vuodelle 2016 alun perin kaavaillun debyyttialbumin julkaisua siirrettiin hamaan tulevaisuuteen hänen vankeustuomionsa vuoksi. Shmurdan äiti paljasti taannoin räppärin aikovan palata musiikin pariin tuomion jälkeen.