Halseyn muodonmuutos yllätti fanit – siilitukka kuvauksia varten?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Usein nainen poseeraakin melko vähäpukeisena ja kesän aikana Halsey onkin tarjoillut seuraajilleen mielin määrin silmänruokaa. Viime syksynä tähti esitteli videolla silloisen tyylimuutoksensa, joka on nyt lähtenyt leviämään uudelleen verkossa.

Moni laulaja on päättänyt koronaviruksen aikana loihtia itselleen uuden näyttävän hiustyylin kotonaan. 25-vuotias Halsey pääsi yllättämään taannoin seuraajansa toden teolla TikTok-videolla, jossa hän paljasti leikanneensa itselleen siilitukan. Videon alussa Halsey huulisynkkaa videon taustalle laitetun ääniraidan kanssa ja kertoo, että ei aio toteuttaa sitä mitä hän oli ajatellut. Lopulta tähti kuitenkin esittelee juuri ajellun lyhyen hiustyylinsä kameralle ja tokaisee: ”Tein sen”.

Äskettäin Halsey julkaisi upean kansikuvan, jossa hän poseerasi siilitukkaisena. Hän kertoi lisäksi, että lyhyin kuukausi helmikuu on tuntunut hänestä todella pitkältä. Hän paljastaa pohtineensa paljon omaa vartaloaan ja sen nopeaa muuttumista raskauden myötä. Hän odotti raskauden tuovan mukanaan voimaa, mutta vaikutus on kuitenkin ollut hieman toisenlainen. Nykyisin hän viettää aikansa kokkaamalla, nukkumalla ja lukemalla.