Khloe Kardashian nauraa photoshop-väitteille – hämmennys johtuu linssistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on perustanut farkkuihin erikoistuneen Good American -vaateyrityksen. Tuoreessa kampanjassa Khloe Kardashian toimi itse mainoskasvona, mutta on saanut kuulla kritiikkiä kuvista ja hänen vartalonsa mittasuhteista.

Uusissa mainoskuvissa tähti esittelee Good American -merkin uusia nilkkureita ja avokkaita. Kauniista kengistä huomio oli kuitenkin monilla kiinnittynyt naisen vartalon mittasuhteisiin, jotka tuntuivat olevan väärät. Kuvissa tähdellä on hurjan pitkät jalat ja kädet, mitä osa asiakkaista piti kuvankäsittelyvirheenä.

Khloe Kardashian on People-sivuston mukaan oikaissut, että kuvissa ei ole tapahtunut photoshop-mokaa vaan mittasuhteet ovat tarkoituksella väärät. Kuvauksissa käytettiin tietynlaista linssiä, joka sai jalat ja kädet näyttämään hurjan pitkiltä. Väitteet näin räikeästä vahingosta ovat saaneet Kardashianin lähinnä nauramaan.