Lady Gagan koiranulkoiluttajaa ammuttu neljä kertaa – tekijä varasti tähden koirat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gagan koiranulkoiluttaja on joutunut vaaralliseen välikohtaukseen. Häntä ammuttiin useita kertoja Los Angelesissa tähden lemmikkieläinten perässä olleen koiravarkaan toimesta.

Lady Gagan koiranulkoiluttajana työskentelevä Ryan FIscher oli vienyt poptähden ranskanbulldoggit, Kojin, Miss Asian ja Gustavon lenkille West Hollywoodiin noin kello 22 paikallista aikaa. Hänet yllätti väijymässä ollut asemies, joka ampui häntä neljä kertaa rintaan. New York Post -lehden mukaan ampuja pakeni paikalta Koji ja Gustavo -koirat mukanaan.

Hengissä selvinnyt Ryan Fischer toimitettiin sairaalaan, jossa hän parhaillaan toipuu tapahtuneesta. Poliisi ei toistaiseksi ole osannut kommentoida, tiesikö tekijä koirien kuuluvan Lady Gagalle, sillä ranskanbulldoggeja varastetaan paljon niiden suuren kysynnän vuoksi. Parhaillaan Italiassa oleva Lady Gaga on luvannut 500 000 dollarin palkkion sille, joka auttaa häntä saamaan rakkaat lemmikkikoiransa takaisin.