Nännit halkesivat – Paloma Faith avautui rinnoistaan povekkaalla kuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Paloma Faith sai noin viikko sitten toisen lapsensa hänen aviomiehensä Leyman Lahcinen kanssa. Tyttären syntymän jälkeen naisen elämä ei ole ollut yhtä ruusuilla tanssimista vaan äitiys pääsi heti näyttämään kipeämmän nurjapuolensa tuoreelle äidille.

Paloma Faith julkaisi hänen Instagram-kanavallaan itkuisen tarinan, jossa hän kertoi miten hänen maidontuotantonsa oli lähtenyt käyntiin. Maitoa oli noussut rintoihin enemmän kuin lapsi söi, mikä aiheutti paakkuuntumista, rintojen kipeytymistä ja myös nännien halkeamista. Ongelmaa pahentaa se, että pieni vastasyntynyt vauva ei ole ollut tarpeeksi voimakas imemään ylitäyttyneistä rinnoista maitoa.

39-vuotias nainen kertoi olevansa melko tunteellisessa tilassa kaikkien kipujensa kanssa, minkä lisäksi surua aiheutti ikävä esikoiseen. Nainen esitteli myös julkaisemassaan kuvassa miten hän on yrittänyt lievittää kipua pitämällä suuria kaalinlehtiä rintojensa päällä.