Timo Vuorensola ohjasi kauhuelokuvan jatko-osan Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iron Sky -elokuvista tunnettu suomalaisohjaaja Timo Vuorensolan Yhdysvalloissa kuvattu uusi elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2021. Kyseessä on kolmas jatko-osa vuonna 2001 ilmestyneelle Jeepers Creepers -kauhuelokuvalle. Levitysoikeuksista vastaa Screen Media -yhtiö.

Jeepers Creepers: Reborn -elokuvassa Chase ja hänen tyttöystävänsä Laine ovat matkalla Louisianassa järjestettäville kauhuelokuvafestivaaleille. Matka saa kuitenkin oudon käänteen Lainen alkaessa saada näkyjä paikallisesta urbaanilegendasta, The Creeperistä. Pian hän päätyy poikaystävänsä kanssa kammottavien tapahtumien keskelle.

Alkuperäisellä Jeepers Creepers -elokuvalla on hieman kyseenalainen maine, sillä sen ohjaaja, Victor Salva, tuomittiin aikoinaan lapsen hyväksikäytöstä. Salva ei kuitenkaan ole ollut mukana työstämässä elokuvasarjan uudelleenkäynnistävää, Variety-lehden mukaan Sean Michael Argon käsikirjoittamaa tuoretta osaa. Timo Vuorensola tunnetaan Star Trek -sarjaa pariodioivien Star Wreck -elokuvien sekä scifi-komedioiden Iron Sky ja Iron Sky: The Coming Race ohjaajana.