Toyota Corona myynnissä: ”Ei ole kiihtymisvaiheessa, vaan jo leviämisvaiheessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi sitten koronavirus iski Suomeen ja siitä lähtien korona-sanan käyttöä on dominoinut vain pandemian aiheuttanut virus. Vielä viime kesänä Corona-oluen menekki Yhdysvalloissa laski, koska ihmiset yhdistivät sen pandemiaan. Takavuosien automalli Toyota Corona tuskin on kärsinyt viruksen vuoksi myynnin laskusta, sillä vanhoja autoja ei ole enää juuri markkinoilla saati liikenteessä.

Nyt verkossa on kuitenkin tullut myyntiin Toyota Carina, jonka ilmoitus on kiinnittänyt huomiota. Huutokaupat.com-verkkopalvelussa myytävä auto on vuosimallia 1965 ja sillä on mittarissa mukavat 96 000 kilometriä. Auto on poistettu rekisteristä 20 vuotta sitten ja siitä saakka se on seissyt tallissa käyttämättömänä. Takavetoisen auton esittelyssä myyjä kuitenkin muistaa viitata hauskalla tavalla pandemian aiheuttaneeseen virukseen.

– Toyota CORONA 1.5 1965. TÄMÄ CORONA EI OLE KIIHTYMISVAIHEESSA, VAAN JO LEVIÄMISVAIHEESSA, MUTTA EI ONNEKSI TARTU!, ilmoituksessa kirjoitetaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.