Ireland Baldwin yläosattomissa – fanit riemastuivat upeasta poseerauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 25-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohteista uraa mallimaailmassa. Tähdellä on myös iso joukko seuraajia sosiaalisessa mediassa, jossa hän ihastuttaa fanejaan päivittäin näyttävillä kuvillaan.

Tällä kerralla Ireland Baldwin päätti villitä seuraajiaan kuvalla, jossa hän mainostaa vartalokuorintaa. Nainen julkaisi itsestään rohkean kylvyssä napatun kuva, jossa nainen nähdään käyttämässä Osea Malibu -kuorintavoidetta. Luonnollisesti kaunotar on kylvyssä ilman yläosaa ja paljastaa osan rinnastaan.

Ireland Baldwin on monien muiden julkkiskaunottarien tavoin ilahduttanut seuraajiaan etenkin koronavuoden aikana säännöllisesti seksikkäillä ja vähäpukeisilla kuvillaan. Taannoin nainen koetteli myös Instagramin rajoja poseeraamalla alastomana rappusissa.