Katharine McPhee synnytti pojan – David Foster isäksi 71-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen poplaulaja Katharine McPhee on synnyttänyt terveen poikavauvan. Lapsi on hänen esikoisensa. Perheenlisäys oli luonnollista jatkumoa hänen ja musiikkituottaja David Fosterin rakkaustarinalle.

David Foster avioitui American Idol -sarjan viidennellä tuotantokaudella esiintyneen Katharine McPheen kanssa heinäkuussa 2019. Lokakuussa 2020 he ilmoittivat raskaudesta ja lapsi syntyi nyt People-lehden mukaan. Kerroimme aiemmin, että 71-vuotias David on ollut neljä kertaa naimisissa ennen 36-vuotiasta Katharinea.

Fosterilla on viisi aikuisikään ehtinyttä tytärtä ja nyt syntynyt poika oli kuudes lapsi. Katharine on ollut kerran naimisissa ennen Davidia. Nainen on esiintynyt musiikkilavojen lisäksi Scorpion-sarjassa. Tiedotteen mukaan perhe voi hyvin ja he ovat onnellisia, People-lehti uutisoi.