Kissa oli kateissa 14 vuotta – löytyi perheen hämmästykseksi elossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa kadonneet lemmikit löytyvät elossa vuosia myöhemmin. Nyt Iso-Britanniassa on hämmästelty 14 vuotta katoamisensa jälkeen löydettyä kissaa.

Mandy Priorin perheen Taz-kissa katosi kylpyhuoneen avonaisesta ikkunasta Parkstonessa 14 vuotta sitten. Laajamittaisista etsinnöistä huolimatta kissaa ei löydetty, ja perhe muutti lopulta toiseen kaupunkiin. Taannoin Mandy yllättyi kuitenkin toden teolla nähtyään tutun oloisen kissan Facebookin kadonneiden ja löydettyjen lemmikkieläinten sivulla.

Huonokuntoisen näköinen kissa oli löydetty harhailemasta Priorien vanhan kodin läheisyydestä ja toimitettu paikalliseen eläinsuojaan. Nykyään 15-vuotias Taz pääsi leikkauksesta toivuttuaan asumaan takaisin perheen luokse. Mandy kuvailee Dorset Echo -lehdelle kissan luonteen pysyneen samanlaisena sen vanhasta iästä huolimatta.