Miley Cyrus esitteli puhelimensa hälytystä: ”Muista ladata seksilelut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi viime vuoden lopulla uuden Plastic Hearts -nimisen albumin, joka sisältää muun muassa hitit Prisoner ja Midnight Sky. Suurten konserttien ollessa koronaviruksen vuoksi pannassa tähti on viihdyttänyt fanejaan sosiaalisen median puolella entistä ahkerammin.

Miley Cyrus ei ole koskaan häpeillyt seksistä tai hänen seksielämästään puhumista. Nyt Miley Cyrus esitteli Instagram-kanavallaan puhelimensa muistutusta. Laulaja oli asettanut puhelimeensa herätyksen, joka muistutti häntä lataamaan seksilelujen akut.

28-vuotias Miley Cyrus julkaisi taannoin itsestään kuvia, joissa hän kosketteli omaa haaroväliään ja esitteli rintojensa alaosaa. Kuvien yhteydessä tähti kehotti fanejaan leikkimään ajatusleikkien sijaan omilla sukupuolielimillään ja muistutti, että itsensä kanssa seksin harrastaminen on turvaseksiä.

Miley Cyrus, Instagram