Jessica Edström säväytti – veivät huomion maisemalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on niittänyt jo useiden vuosien ajan kansainvälistä suosiota sosiaalisessa mediassa, ja viime kesän hän vietti Yhdysvaltojen sijaan Suomessa koronakriisin vuoksi. Kuvapäivityksiä tuli kuitenkin tuttuun tapaan, mutta sijaintina toimivat silmiähivelevät maisemat Merenkurkussa. Sittemmin kuvia on ikuistettu eri puolilla maailmaa.

Tällä kertaa Jessica nähdään keikistelemässä kameran edessä sträppiasussa, joka ei peitä käytännössä lainkaan hänen ylävartaloaan. Kuvassa kädet pitävät huolen siitä, etteivät somepalvelun sääntöjä rikota. Toisessa kuvassa pääosaan nousevat pakarat, kun Jessica poseeraa kameran edessä valkoisissa bikineissä merellisissä maisemissa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.