Mies seurannut naisia vuosia – Turun poliisi pyytää havaintoja harmaasta Opelista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Turussa katosi marraskuussa nainen, joka löydettiin kolme päivää katoamisen jälkeen. Poliisi otti kiinni tapaukseen liittyvän miehen, jota epäillään nyt törkeästä vapaudenriistosta. Rikostutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisilla on nyt syytä epäillä, että mies on tarkkaillut ja seurannut naisia muulloinkin.

Tutkinnan kohteena oleva mies on nyt vangittuna. Mies on noin 180-senttinen ja 50-vuotias kantasuomalainen mies. Hän on roteva ja vatsakas. Hänellä on vaaleahkot ja korviin ulottuvat hiukset sekä toisinaan silmälasit tai aurinkolasit. Hän on liikkunut hopeanharmaalla Opelilla.

Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja miehen toiminnasta ja auton liikkeistä. Kaikkia tarkkailun, seurailun tai mahdollisen lähestymisen kohteeksi joutuneilta henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Hänen epäillään seuranneen naisia erityisesti Halisten, Ylioppilaskylän ja Nummenmäen alueella Turussa.

Havaintoja pyydetään niin marraskuulta kuin myös ajalta ennen sitä tai sen jälkeen – mahdollisesti vuosien ajalta. Mahdolliset tiedot ja havainnot sekä muut miehen toimintaan ja auton liikkeisiin liittyvät vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.