Nainen yllättyi saadessaan ajokortin – kuvassa kasvomaski päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kasvomaskin käytöstä on korona-aikoina tullut monille jo niin arkipäiväistä, ettei sellaista aina muista edes pitävänsä kasvoilla. Taannoin eräälle kalifornialaiselle tapahtui maskin vuoksi koominen moka.

Lesley Pilgrim oli noudattanut Kalifornian ajoneuvoviraston tarkkoja koronaohjeita ja pitänyt maskia kasvoillaan koko vierailunsa aikana sen Orange Countyssä sijaitsevassa toimistossa. Myöhemmin hän huomasi noudattaneensa niitä ehkä turhankin tarkasti. Kasvomaski oli ollut hänellä päällä vielä ajokortin valokuvaa ottaessakin.

Pilgrimin kuvaan hän ei ajokortin nähdessään ollut ensin edes tajuta jonkin olevan pielessä, sillä hän on nin tottunut käyttämään kasvosuojaa. NBC-uutissivuston mukaan hän on jo varannut uuden ajan uutta valokuva avarten. Pilgrim vitsaili kehystävänsä pilalle menneen ajokortin ja esittelevän sitä lapsilleen osoittaakseen, millaista elämä korona-aikoina oli.