Khloe Kardashian ja Tristan Thompson sormuskohusta: ”Emme ole kihloissa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tämän hetken tunnetuin on-off -pariskunta, eli realityjulkkis Khloe Kardashian ja hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompson ovat kiistäneet huhut kihlautumisesta. Spekulaatiovyöry lähti liikkeelle valokuvasta, jossa Khloen nimettömässä oli massiivinen timanttisormus.

Khloe Kardashianin lähipiiristä tiedotetaan Page Sixille, että naisella on ollut kyseinen sormus pitkään, eikä se oli Tristanin antama kosintaa varten. Sormus nähtiin hänen oman tuotemerkkinsä Good Americanin mainoskuvassa, joten kyseessä oli kaiketi ainoastaan onnistunut markkinointitempaus.

Kuva levisi äsken pitkin sosiaalista mediaa kulovalkean tavoin. Tristan Thompson on yrittänyt saada Khloe Kardashiania takaisin, mutta nainen on ainoastaan valmis kasvattamaan heidän yhteisen tyttärensä ja tekemään ehkäpä uutta jälkikasvua keinohedelmöityksen avulla. Suhdetta ei ole varsinaisesti vahvistettu, vaikka he viettävät tiiviisti aikaansa yhdessä. Thompson on pettänyt Khloe Kardashiania useasti.