Larry Kingin virallinen kuolinsyy selvisi: Sai verenmyrkytyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen uran televisiossa ja radiossa tehnyt Larry King kuoli 23. tammikuuta 87-vuotiaana. Kuolemaa ennen kerrottiin, että mies on sairastunut koronavirukseen. Nyt kuoleman virallinen syy on ruumiinavauspöytäkirjan ja kuolintodistuksen mukaan verenmyrkytys.

Sairaalaan koronavirustartunnan aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi toimitettu Larry King sai verenmyrkytyksen hengitysvajauksen ja munuaisten pettämisen vuoksi. People-lehden mukaan hän sai koronavirustartunnan joulukuussa.

Vuonna 2010 eläkkeelle jäänyt Larry King teki televisiourallaan ja sitä edeltäneellä radiourallaan yhteensä noin 50.000 haastattelua. Pelkästään CNN-kanavalle hän teki noin 6.000 ohjelmaa. Hänen haastatteluissaan supertähdet ja presidentit ovat tehneet satoja otsikoihin nousseita paljastuksia elämästään.