Instagram-julkaisujen tykkäykset katosivat – näin yhtiö selittää tapahtunutta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram vihjasi taannoin piilottavansa käyttäjien julkaisujen saamat tykkäykset. Idea jakoi jyrkästi suositun somepalvelun käyttäjien mielipiteet. Toistaiseksi aikajanalla julkaistujen kuvien ja videoiden saamat tykkäykset eivät ole kuitenkaan kadonneet mihinkään.

Moni Instagram-käyttäjä törmäsi tiistaina 2. elokuuta yllätykseen. Julkaisujen saamien tykkäysten määrä näytti yllättäen kadonneen niiden alapuolelta. Moni ehti jo olettaa Instagramin ottaneen käyttöönsä toisten käyttäjien pelkäämä, toisten toivoma uudistus.

Instagramin omistavan Facebookin sittemmin julkaisemassa tiedotteessa tykkäysten yllättävää katoamista kuvaillaan virheeksi. Yhtiö kertoo kokeilevansa parhaillaan mahdollista uudistusta, mutta kertoo kokeiluun päätyneen virheen vuoksi enemmän käyttäjiä kuin alun perin oli tarkoitus. On siis mahdollista, että julkaisujen saamien tykkäysten määrä tulee kuitenkin katoamaan Instagramista vielä lähitulevaisuudessa.