Kim Kardashian alastomana somekuvassa? Kohukuva puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan näyttävää julkista avioeroa räppäri Kanye Westistä tekevä julkkiskaunotar Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaat vartalonsa lisäksi myös näyttävistä kuvissaan muun muassa sosiaalisessa mediassa. Hän poseeraa usein vähäpukeisena, mutta harvoin ilman vaatteita.

Parhaillaan Kim Kardashian poseeraa Skims-tuoteperheen mainoskuvassa Instagramissa, ja kuvassa hän vaikuttaa istuskelevan täysin alastomana. Koska kyse on kuitenkin Skimsin kuvasta, ei hänen voida välttämättä katsoa olevan aivan alastomana, vaikka siltä ensin vaikuttaakin.

Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioeroprosessia on kuvattu ja se tullaan näkemään osittain Kardashianit-sarjan uudella ja samalla viimeisellä tuotantokaudella. Osittain eroa tullaan käsittelemään myös uudella Hulu-kanavalle tulevalla ohjelmalla, josta ei ole vielä muuten annettu mitään muuta lisätietoa.