Räppäri Laney Keyzin kotia ammuttiin – isku tallentui valvontakameraan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousevaa uraa tekevän yhdysvaltalsiräppäri Laney Keyzin kodin läheisyydessä on tapahtunut ampumavälikohtaus Valvontakameran videolla nähdään, kuinka toistaiseksi tunnistamaton ryhmä tulitti hänen taloa kohti.

Laney Keyzin Los Angelesissa sijaitsevaa kotia lähestyi 18. helmikuuta kolme henkilöä. Valvontakameran videolla nähdään, kuinka he alkoivat yllättäen ampua rakennusta kohti. Kolmikko juoksi nopeasti pois paikalta.

Henkilöt käyttäytyvät videolla kuin joku olisi ampunut heitä kohti, mutta TMZ-sivuston mukaan näin ei tapahtunut. Rikospaikalta hylsyjä todistusaineistoksi keränneet poliisit eivät ole toistaiseksi kyenneet tunnistamaan yhtäkään epäiltyä tapaukseen liittyen. Kotonaan tapahtuma-aikana ollut Laney Keyz selvisi ampumavälikohtauksesta ehjin nahoin, mutta hänen kerrotaan jo muuttaneen kiireellisesti uuteen kotiin.