Pasha Pozdnyakova pelasi sulkapalloa – melko haastava suoritus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori helsinkiläistynyt kaunotar Pasha Pozdnyakova on noussut vuodessa kansainväliseen huippusuosioon, ja hän on nykyisin yksi maailman seuratuimmista suomalaisista sosiaalisessa mediassa. Taanoin Pozdnyakovan seuraajamäärä nimittäin ylitti miljoonan rajan, johon aniharva suomalaisjulkkis on aiemmin kyennyt. Tällä kertaa näyttävä kaunotar on kuvattu urheilemassa.

Pasha poseeraa nimittäin tuoreessa somekuvassaan pelaamassa sulkapalloa. Hänellä on kuvassa yllään vaaleanpunainen toppi, joka ei jätä arvailun varaa sisällöstään. Jokainen keskimääräistä suuremmalla rintavarustuksella varustettu nainen voi todeta, ettei tuollaisella vartalolla ole kovin helppoa pelata vauhdikasta mailapeliä.

Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.