Kardashian yläosattomissa mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sisarustensa tavoin myös Khloe Kardashian on viime vuosina kokeillut siipiään omien liiketoimien parissa. Hän perusti taannoin Good American -vaatemerkin, joka on erikoistunut farkkuihin. Luonnollisesti hän on toiminut itse yrityksensä mainoskasvona.

Khloe Kardashian on nähty Good Americanin tuoreessa mainoskampanjassa, jossa hän poseeraa rohkeissakin merkeissä. Instagramissa jaetussa kuvassa 36-vuotias tähti poseeraa uima-altaan äärellä yläosattomissa, jalassaan vaatemerkkinsä korkeavyötäröiset Good 90s -farkut. Kuva keräsi nopeasti yli kaksi miljoonaa tykkäystä Khloen seuraajilta.

Khloe Kardashian on ollut otsikoissa viime aikoina myös parisuhde-elämäänsä liittyvän spekulaation merkeissä. Hänen huhuttiin valtavan timanttisormuksen ansiosta kihlautuneen koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa, jonka kanssa hän on ollut vuosia on-off -suhteessa. Tähden lähipiiri on kuitenkin kiistänyt huhut.