Miehen kotitreenistä ei tullut mitään – lemmikki piti siitä huolen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videolle tallentuneita esimerkkejä siitä miten perheen lemmikit sekoittavat omistajiensa kuntoiluhetket leikkimiseen. Tällä kerralla omistajansa liikkuminen sai erään koiran innostumaan niin paljon, että treenaamisesta tuli lähes mahdotonta.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa mies yrittää tehdä lattialla vatsalihaksia nostelemalla jalkojaan ylös selinmakuulla ollessaan. Koira luulee treeniä kuitenkin leikiksi eikä jätä omistajaansa rauhaan vaan nuolee jatkuvasti miehen kasvoja ja hyökkää hänen jalkojensa päälle.

Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi moni kuntosali on joutunut rajoittamaan toimintaansa tai sulkemaan ovensa. Ihmisiä on rohkaistu treenaamaan kotonaan ja käyttämään apunaan erilaisia fitness-sovelluksia, mutta kuten videolta nähdään, kotona treenaaminen ei aina ole kaikille niin helppoa esimerkiksi lemmikkien tai pienten lasten vuoksi.