Asiakkaat äänestivät: Suomen paras nepalilainen ravintola on Kuopiossa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat kulkeneet kauas siitä, että eksoottisin ruoka oli Rossosta tilattu pitsa. Nykyään kotimaassamme on kattava valikoima eri kulttuurien ruokia ja ravintoloita. Nepalilainen ruoka on erityisesti suomalaisten mieleen.

Ruoka- ja ravintolamedia Toptaste kysyi lukijoiltaan, mikä on Suomen paras nepalilainen ravintola. Voittajaksi valikoitui Ravintola Mandala Kuopiossa. Toiseksi tuli tamperelainen Katmandu ja kolmanneksi Oulussa sijaitseva Sauraha.

1. Ravintola Mandala, Kuopio

2. Ravintola Katmandu, Tampere

3. Sauraha, Oulu

4. Himalayan Kitchen, Turku

5. Ravintola Makalu, Helsinki

6. Annapurna, Helsinki

7. Mount Everest, Helsinki

8. Ravintola Kantipur, Helsinki

9. Ravintola Mountain, Helsinki

10. BaseCamp, Helsinki