Rosie Huntington-Whiteley alastomana kansikuvassa: ”Vaatteet eivät istu kuten ennen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermallina tunnettu kaunotar Rosie Huntington-Whiteley on viettänyt korona-ajan karanteenia näyttelijämiehensä Jason Stathamin ja heidän kolmevuotiaan poikansa Jackin kanssa. Perhe on oleskellut heidän hulppeassa Los Angelesin kodissaan suuren osan ajasta, mutta taannoin perhe muutti Englantiin, josta nainen on kotoisin.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley on palannut töiden pariin ja poseerannut Elle-lehdelle. Antamassaan haastattelussa tähti on pureutunut etenkin siihen miten raskaus ja synnyttäminen muuttivat hänen vartaloaan. 33-vuotias kaunotar on kuitenkin sinut kaikkien muutosten kanssa ja nauttii vartalostaan sellaisena kuin se on. 

Rosie Huntington-Whiteley on tottunut työnsä puolesta katsomaan itseään todella tarkasti ja tuntemaan oman ulkonäkönsä läpikotaisin. Vanhetessaan hän on Daily Mail -sivuston mukaan huomannut juonteiden ja ryppyjen ilmestyvän, minkä lisäksi lapsen saaminen muutti sen miten vaatteet istuvat hänen yllään. Suurimman osan ajasta Huntington-Whiteley on kuitenkin ajattelematta itsestään negatiivisesti vaan yrittää saada toimimaan kuvissa sen mitä hänelle on annettu.