Sofia Richien treeni tuottaa tulosta – timmi vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan taannoin 37-vuotiaan realitytähden Scott Disickin kanssa.

Viime aikoina 22-vuotias kaunotar on poseerannut lähinnä itse ottamissaan bikinikuvissa, joita hän on julkaissut 6,5 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi sosiaaliseen mediaan. Tällä kerralla Sofia Richie järjesti omat kuvaukset takapihallaan, jossa hän poseerasi seinää vasten ruskeassa vartalonmyötäisessä hameessa ja samaa väriä olevissa bikinien yläosissa.

Sofia Richie on vuodenvaihteen jälkeen aloittanut rankat treenit oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Anthony Rhoadesin kanssa. Richie on jakanut Instagram-tarinoissaan videoita hänen treeneistään, jotka näyttävätkin tuoreiden kuvien perusteella tuottaneen tulosta.