Jessica Alves hehkuu tasapainoista onnea – ei halua enää olla pelkkä ihmisnukke

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Alves on käynyt sukupuolenkorjausleikkauksessa Thaimaassa. Aiemmin ihmis-Ken -lempinimellä tunnettu nainen haluaa nyt karistaa kaikki teennäiset tittelit pois roolistaan. Hän haluaa olla aito ja oma itsensä.

Jessica Alves on muun muassa kertonut katuneensa joitakin kauneusleikkauksia, koska hän on yrittänyt ainoastaan sopia jonkinlaiseen muottiin kuitenkaan kuuntelematta sisäistä ääntään. Kun hän vihdoinkin myönsi olevansa nainen, alkoi lähes 1,5 vuotta jatkunut prosessi. Se huipentui nyt sukupuolenkorjausleikkaukseen.

Jessica Alves tunnusti äsken, että on menettänyt useita työtilaisuuksia ympäri maailmaa uuden minänsä myötä. Transseksuaalisuus on edelleen tabu tai kiellettyä joissakin maissa. Vastapainoksi hän on saanut paremman mielenterveyden.