Kate Winsletin hurja suoritus Avatarin jatko-osassa – pidättää hengitystä yli seitsemän minuuttia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Kate Winslet on palannut yhteistyöhön Titanic-ohjaaja James Cameronin kanssa. Hän on mukana Avatar-elokuvan jatko-osassa, jossa hän näyttelee vedenalaista olentoa.

Avatarin virallisella Twitter-tilillä Kate Winslet nähdään näyttelemässä haastavissa olosuhteissa veden alla. The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa tähti kertoo opetelleensa vapaasukeltamaan roolia varten. Hän oppi pidättelemään hengitystään hurjan pitkiä aikoja, ja kertoo oman ennätyksensä olleen jopa seitsemän minuuttia ja 14 sekuntia.

Kate Winslet tunnetaan Titanicin lisäksi rooleistaan elokuvissa, kuten Tahraton Mieli, Revolutionary Road ja Divergent – Outolintu. Pitkään työn alla olleen Avatar 2 -elokuvan julkaisu on siirtynyt lukuisia kertoja muun muassa koronakriisin vuoksi. Tällä hetkellä sen on määrä saada ensi-iltansa 16. joulukuuta 2022.