YouTube-tähti arvosteli pikaruokaravintoloiden aamiaiset – voittajaksi odottamaton valinta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Chamberlain on todella suosittu YouTube-tähti, joka on luonut omalle kanavalleen videosisältöä noin kahden vuoden ajan. Parissa vuodessa nainen on onnistunut saamaan kanavalleen tilaajia jo lähes 10 miljoonaa ja hän on tuottanut videosisältöä yli 260 videon verran.

Omalla YouTube-kanavallaan nainen julkaisee videoita, joissa hän esittelee tavallisten arkipäiviensä kulkua. Toisinaan tähti myös laittaa ruokaa ja tekee makutestejä eri tuotteille ja ravintoloiden annoksille. Tällä kerralla Emma Chamberlain päätti testata pikaruokaravintoloiden aamiaistarjonnan.

Monista pikaruokaravintoloista saa aamiaista, vaikka harva ihminen kyseisiin ravintoloihin hakeutuukaan aamiaisaikaan. Tähti maistelee saman aamun aikana McDonald’sin, Wendy’sin, Burger Kingin, Taco Bellin ja Jack in the boxin aamiaistarjontaa. Listalla on muun muassa aamiaishampurilaisia, perunoita, pannukakkuja ja kahvia.