5 kevään odotettua sarjaa suoratoistopalveluissa – nämä kannattaa katsoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteisen television suosion laskiessa Suomeen on muutamassa vuodessa levittäytynyt merkittävä määrä maksullisia suoratoistopalveluja, joissa on tarjolla tuhansia sarjoja ja elokuvia katsottavaksi koska tahansa. Harvalla haluaa maksaa kaikista palveluista, joten yleensä asiakkailla on kuukausimaksullinen palvelu tai kaksi kerrallaan.

Nyt olemme koostaneet suoratoistopalveluista viisi sarjaa, jotka niiden nykyisten asiakkaiden tai kokeilujaksojen käyttäjien kannattaa katsoa. Suosituksia esitellään alla olevalla videolla. Suositussarjat ovat Genera+ion (HBO), The Falcon of the Winter Soldier (Disney+), Rahalla saa (Netflix), Mare of Easton (HBO Nordic) ja The Underground Railroad (Amazon Prime).