Jesy Nelsonin ura voi jatkua televisiossa – tähti halutaan X Factor -tuomariksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä hetki sitten neljä kaunotarta, Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Taannoin Jesy Nelson kertoi kuitenkin heti uusimman albumin julkaisun jälkeen, että hän ei kestä enää tyttöbändin luomia kovia paineita, minkä vuoksi hän jätti suositun yhtyeen.

Jesy Nelson on viettänyt yhtyeestä lähdettyään rauhallista elämää median valokeilan ulkopuolella. Nyt Daily Mail -sivuston kuitenkin uutisoi, että naisesta halutaan tehdä uusi X Factor -ohjelman tuomari. Jesy Nelsonin kerrotaan olevan tällä hetkellä ohjelman tuottajan Simon Cowellin toivelistan kärjessä uudeksi tuomariksi.

Little Mix -tyttöbändi sai alkunsa X Factor -laulukilpailussa kymmenen vuotta sitten. Vaikka Jesy Nelson onkin sittemmin jättänyt uransa yhtyeen jäsenenä taakseen, hän olisi varmasti hyvä tuomari arvioimaan uusia kilpailijoita tietäessään mitä kova musiikkiala kilpailijoilta vaatii.