Lady Gaga maksaa ammutun koiranulkoiluttajan yli 80 000 euron lääkärikulut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gagan koiranulkoiluttaja Ryan Fischier joutui viime viikolla hengenvaaralliseen tilanteeseen työssään. Tuntematon mies ampui häntä neljä kertaa rintaan puoliautomaattiaseella ja varasti kaksi tähden ranskanbulldoggeista.

Itse Italiassa elokuvan kuvauksissa olleen Lady Gagan kerrotaan järkyttyneen tapahtuneesta syvästi. Hän on luvannut maksaa ampumatapauksesta henkiin jääneen Ryan Fischierin hoidosta koituvat kulut. Mirror-lehden mukaan sairaalan laskun arvioidaan olevan yli 80 000 euron arvoinen.

Lady Gagan varastetut Koji ja Gustavo -koirat löydettiin lopulta lauantaina, paria päivää välikohtauksen jälkeen. Lemmikit toimitettiin Olympic Communityn poliisilaitokselle nimeämättömän naisen toimesta, ja Gagan edustajat ovat sittemmin vahvistaneet niiden kuuluvan tähdelle. Poliisin mukaan koirat heille toimittanut nainen ei vaikuttanut liittyvän tapaukseen.