Mies yritti pudottaa lunta parvekkeensa katolta – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katoille kerääntyvä ja sieltä lämpenenevien kelien myötä alas putoava lumi on jokavuotinen ongelma pohjoisissa maissa. Yritykset saada lumi putoamaan hallitusti eivät aina tuota toivotunlaisia lopputuloksia, kuten tuore viraalivideo osoittaa.

Venäjän Lytkarinossa kuvatulla videolla nähdään kerrostaloasunnon parveke, jonka katolle on kertynyt suuri määrä lunta. Asukas yrittää saada lumia putoamaan alas sorkkimalla kattoa jääkiekkomailalla. Se ei kuitenkaan ota onnistuakseen.

Lopulta mies onnistuu saamaan lumet alas katolta. Se ei kuitenkaan tapahdu hänen todennäköisesti toivomallaan tavalla. Hatara katto nimittäin antaa periksi, ja valtava lumimassa putoaa suoraan hänen niskaansa ja parvekkeelle.