20-vuotiasta suretti roskainen kansallispuisto – siivosi kanjonin 589 päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Edgar McGregor oli Kaliforniassa Eaton Canyon -kanjonissa ja kansallispuistossa kävelynsä aikana huomioinut miten paljon luontoon oli heitetty roskia. Maa oli pullollaan muovisia ja metallisia roskia, jotka eivät maadu. 20-vuotias nuorimies ei jäänyt toimettomaksi vaan päätti itse ottaa alueen siivottavakseen.

Edgar McGregor alkoi määrätietoisesti siivoamaan kanjonin aluetta ja patikointireittiä. Mies vieraili alueella päivittäin keräillen löytämiään roskia. Nyt 589 päivää myöhemmin hän on julistanut Twitter-kanavallaan saaneensa työnsä viimeinkin päätökseen.

Edgar McGregor julkaisi ylpeänä Twitterissä päivityksen, jonka mukaan kansallispuisto on nyt viimeinkin siivottu. Mies keräsi roskia 589 päivän ajan joka päivä Los Angelesin suosituimmalta patikointireitiltä kunnes maassa ei ollut enää mitään poimittavaa. Myös ilmastoaktivisti Greta Thunberg onnitteli miestä saavutuksestaan sosiaalisessa mediassa.