Jennifer Garner pani lopun huhuille: ”Olen 48-vuotias enkä tule enää koskaan odottamaan lasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Garnerilla on yhdessä hänen ex-miehensä Ben Affleckin kanssa kolme lasta, yhdeksänvuotias poika Samuel, 15-vuotias tytär Violet Anne sekä 12-vuotias tytär Seraphina Rose. Garnerin lapsiluku on hänen mukaansa täynnä, minkä vuoksi spekulaatiot raskaudesta voidaan hänen kohdallaan haudata ikuisiksi ajoiksi.

Jennifer Garner on kertonut, että hän ei ole yksi niistä naisista, joiden vartalo palautui täydellisesti lasten saamisen jälkeen. Vaikka hän treenaisi itsensä huippukuntoon, hänen vatsansa tulee silti näyttämään siltä, että hän on saanut kolme lasta. Nainen on sinut oman vartalonsa kanssa, mutta hän haluaisi silti saada raskaushuhut päätökseen.

Jennifer Garnerin mielestä on älytöntä, että aika ajoin hänen epäillään edelleen olevan raskaana. Garner kertoi hänen vatsassaan tulevan aina olemaan pieni kumpu, minkä vuoksi hän saa säännöllisesti kuulla spekulaatiota siitä odottaako hän lasta vai ei. Tähti on halunnut muistuttaa ihmisiä People-sivuston mukaan siitä, että hän on 48-vuotias sinkku eikä tule enää koskaan olemaan raskaana.