Mies osti käytöstä poistetun lautan – rakensi siitä miljoonien arvoisen huvijahdin

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään usein miten vanhoista busseista ja pakettiautoista on tehty upeita asuntoautoja. Hong Kongissa asuva mies osti vuonna 2011 käytöstä poistetun lautan, jonka hän päätti remontoida upeaksi huvijahdiksi. Nyt Dot-nimen saanut alus on tullut myyntiin noin 2,3 miljoonan euron hinnalla.

46 metriä pitkässä aluksessa on 560 neliötä upeasti remontoitua tilaa kolmessa kerroksessa. Huvijahdin kaikki sisätilat on ilmastoitu ja ikkunoissa on lämpöä eristävä tuplalasitus. Aluksessa on neljä suurikokoista makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ammeella ja suihkulla.

Lisäksi kelluvassa luksusasunnossa on kaksi toimistotilaa, aula, ruokailuhuone, elokuvateatteri, salonki ja ulkoalue. Alus tuottaa itse sähkönsä aurinkopaneelien avulla ja muutenkin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota vähäpäästöisyyteen. Aluksessa on makuusijat kahdeksalle hengelle. Huvijahdin ostamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä myyjään, Ocean Independenceen.