Pikkukoiran ego oli koitua sen kohtaloksi – omistaja ehti viime hetkellä väliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista pienikokoisista koiraroduista sanotaan, että niille ominainen piirre on isottelu ja se, että koirat eivät tunnista pientä kokoaan. Pelottomasta luonteesta päätellen tämä kuvaus pätee ainakin videolla nähtävään Fridaan.

Videolla nähdään pelottava tilanne, jossa pieni kääpiöpinseri on joutua isomman naapurin koiran räsynukeksi. Frida-niminen kääpiöpinseri saapui tapansa mukaan ulos tervehtimään kotiin palaavaa omistajaansa heti kun mies oli parkkeerannut autonsa kadulle ja avannut talon portin. Samaan aikaan heidän naapurinsa oli ollut kuitenkin lähdössä kotoaan ja sattui myös avaamaan heidän porttinsa.

Naapurin suuren koiran nähdessään Frida juoksi heti haastamaan koiran, mikä oli koitua sen kohtaloksi. Isompi koira otti vaivattomasti noin neljä kiloa painavan pikkukoiran niskasta kiinni ja retuutti sitä hampaidensa välissä. Onneksi Fridan omistaja ehti kuitenkin nopeasti väliin ja iso koira päästi Fridan irti.