Ashley Graham kuvasi itseään suihkussa – esitteli suunnittelemaansa itseruskettavaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävänä mallikaunottarena tunnettu Ashley Graham esittelee upeiden muotikuvien lomassa myös kaunistelematonta arkeaan sosiaalisessa mediassa. Graham onkin saanut seuraajiltaan erityisen paljon kiitosta siitä miten rehellisesti tähti on päästänyt faninsa näkemään hänen taivaltaan tuoreena äitinä.

Suositun Instagram-kanavan lisäksi tähdellä on oma YouTube-kanava, jolla on noin 280.000 seuraajaa. Uusimmalla videollaan 33-vuotias Ashley Graham esitteli tuoreimman yhteistyön, jonka hän on tehnyt itseruskettavia tuotteita tekevän St. Tropez -nimisen yrityksen kanssa.

Ashley Graham on suunnitellut St. Tropez -yrityksen kanssa yhteistyössä itseruskettavan voiteen, joka on pikemminkin koostumukseltaan vaahtomainen mousse. YouTube-videollaan nainen esittelee sitä miten hän levittää vaahdon paljaalle iholleen levityskintaan avulla. Lopulta tähti saa iholleen kauniin ruskettuneen hehkun, joka näyttää siltä kuin nainen olisi juuri palannut rantalomalta kotiin.