Pasha Pozdnyakovan poseeraus hämmästyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohukaunotar Pasha Pozdnyakova on nykyisin kansainvälisesti yksi maamme seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä, sillä hänellä on somekanavissa jo reilusti yli miljoona seuraajaa. Hänen kuvansa kertovat mistä valtava somesuosio pääosin johtuu.

Nyt Pasha poseeraa vaihteeksi hieman peittävämmässä asussa, kun hänet on ikuistettu mustiin pukeutuneena autohallissa. Samalla katsoja voi ihmetellä miten nuori kaunotar pysyy pystyssä, sillä hänen jättimäinen povensa painaa merkittävästi ja siten vaikuttaa myös hänen tasapainoonsa.

Pasha Pozdnyakova tekee nykyisin bisnestä myymällä kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.