Rihanna laajentaa kosmetiikkayritystään – keskittyy hiustenhoitoon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana poptähti Rihannan fanit ovat saaneet odottaa uutta musiikkia kärsivällisesti hänen keskittyessään alusvaatebisnekseen. Tähti on luonut viime vuosina uraa muodin parissa Savage X Fenty -yrityksen perustajana ja suunnittelijana, minkä lisäksi nainen on myös kehitellyt omaa Fenty Beauty -kosmetiikkasarjaansa.

Nyt Rihannan bisnesseikkailut ovat saamassa jälleen uuden uran kun tähti on laajentamassa kosmetiikka-alan yritystään myös meikeistä ja ihonhoidosta hiustuotteiden puolelle. Daily Mail -sivuston mukaan 33-vuotias Rihanna on jo tavaramerkinnyt itselleen nimen Fenty Hair.

Tavaramerkin rekisteröinnin yhteydessä tähti oli illmoittanut Fenty Hairin alle tulevan hiustenhoitoon liittyviä tuotteita, muotoilu- ja suoristusrautoja, kihartimia sekä hiusten värjäämiseen tarvittavia tuotteita ja apuvälineitä. Tuotteisiin kuuluu muun muassa hiustenpesuaineita, hoitotuotteita ja hiusglitteriä.