Anteeksi mitä? Rosamund Pike hautaa Golden Globe -palkintonsa puutarhaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Rosamund Pike on tullut monille tunnetuiksi muun muassa hänen rooleistaan elokuvissa Kuolema saa odottaa, Ylpeys ja ennakkoluulo sekä Gone Girl. 42-vuotias tähti on saanut uransa aikana paljon tunnustusta työstään ja voitti myös Golden Globe -palkinnon roolisuorituksestaan I Care A Lot -elokuvassa.

Rosamund Pike on saamastaan Golden Globe -palkinnosta innoissaan, mutta samalla se tekee kuitenkin hänen olonsa kiusaantuneeksi. Tähden mukaan palkintojen paikka ei olekaan hänen kotonaan missään näkyvällä paikalla vaan jossain vieraiden silmien ulottumattomissa.

Rosamund Pike kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän hautaa palkinnon takapihalleen puutarhaansa. Pike ei halua, että vieraat joutuvat keksimään jutun juurta kirjahyllyssä esillä olevasta palkinnosta. Häntä myös kiehtoo se ajatus, että tulevaisuudessa joku muu talon asukas voi löytää vahingossa Golden Globe -pystin pihamaalta.