The Weeknd katkeroitui lopullisesti – ei aio enää koskaan antaa musiikkiaan Grammy-raadille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina vietettävän Grammy Awards -palkintogaalan ehdokkaat ovat puhuttaneet mediassa viime päivien aikoina paljon. Ehdokkaiden joukossa nähtiin paljon isoja nimiä kuten Dua Lipa, Taylor Swift ja Beyonce, mutta poissaolollaan listalta loistivat muun muassa The Weeknd, Halsey, Selena Gomez sekä Katy Perry.

Aiemmin The Weeknd vihjasi, että ehdokkuuksia saa vain lahjuksilla. Myös Halsey on kertonut julkisesti, että hänen mielestään ehdokkaaksi pääsee vain mikäli raatia lahjoo ja heihin pitää hyvät välit. Nyt The Weeknd näyttää katkeroituneen koko Grammy Awards -gaalalle ja sen toimintatavoille niin paljon, että ei aio antaa musiikkiaan gaalan raadin arvioitavaksi enää koskaan.

The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Tesfaye, on ilmoittanut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei tule enää koskaan antamaan musiikkiaan Grammy-raadin eteen. Mies on kieltänyt levy-yhtiötään Republic Recordsia olemaan koskaan toimittamatta hänen teoksiaan Grammy Awards -gaalan raadin arvioitavaksi, koska hän ei halua olla missään tekemisissä korruptoituneen valintamenettelyn kanssa.