Kuka murtautui vaateliikkeeseen Vanhassa Raumassa? Poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vanhassa Raumassa murtauduttiin vaateliikkeeseen keskiviikon ja torstain välisenä yönä 10.-11. maaliskuuta. Poliisi pyytää asiasta havaintoja mahdollisilta silminnäkijöiltä. Murron tarkkaa kellonaikaa ei tiedetä.

– Teon tarkka ajankohta ei ole vielä tarkentunut, ja siksi havaintoja pyydetään koko yön ajalta, Savilanpuiston ja Kauppatorin alueilta. Tekijöitä on ollut mahdollisesti useampi kuin yksi. He ovat kulkeneet mahdollisesti ainakin Kauppakadulla, Kuninkaankadulla ja Pappilankadulla, Lounais-Suomen poliisi tiedottaa.

Tietoa epäilyttävistä henkilöistä ja heidän tuntomerkeistään sekä heidän mahdollisesti käyttämästään autosta pyydetään välittämään sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.