Nina Agdal esitteli niukkaa uima-asua ja hotkaisi mehujään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nyt Nina Agdal julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään kaksi erilaista tilannetta. Toisessa videossa 28-vuotias tähti poseeraa seksikkäästi kameralle ja esittelee yllään hyvin pikkuruisten bikinien istuvuutta eri kuvakulmista.

Toisessa videossa tähti istuu sohvalla pipo päässä ja esittelee kykyään syödä isoa mehujäätä niin, että hän työntää sen kokonaisena suuhunsa. Mehujään syömisestä kuvattu video kuvastaa Nina Agdalin mukaan sitä millaisena hän esiintyy ystävilleen ja poseerausvideo sitä miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä.