Christina Milian upeissa alusvaatekuvissa – pyöristynyt vatsa nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Kahden lapsen äiti paljasti viime vuonna hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Tuleva lapsi on pariskunnan toinen yhteinen lapsi, Milianille lapsi on kuitenkin kolmas.

Christina Milian on esitellyt ylpeänä raskauden pyöristämää vatsaansa näyttävissä bikinikuvissa. Tällä kerralla laulaja poseerasi kuitenkin bikinien sijaan seksikkään tyttömäisissä Savage X Fenty -merkkisissä alusvaatteissa.

39-vuotias Christina Milian hehkuu raskaana kukallisissa alusvaatteissa, joihin kuuluu pitkät sormikkaat, rintaliivit ja ohuet sukkahousumaiset leggingsit. Kuva sai nopeasti yli 100.000 tykkäystä ja lähes 700 ylistävää kommenttia osakseen.