Jennifer Garner toivoo Alias-sarjan paluuta – olisi heti valmis Sydneyn rooliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on yrittänyt koronaviruksen aiheuttaman hiljaisen työtilanteen ja sosiaalisen eristäytymisen ajan pitää itsensä kiireisenä. Nainen on opetellut laittamaan ruokaa ja leipomaan, minkä lisäksi hän on tehnyt maatilatöitä ja viettänyt aikaansa kolmen lapsensa, Violetin, Seraphinan ja Samuelin, kanssa.

Jennifer Garner ikävöi kuitenkin näyttelijän töitä. People-sivuston mukaan Alias-sarjan paluu ei ole sula mahdottomuus, koska ainakin Garner olisi heti valmis palaamaan Sydney Bristowin rooliin. Alias-sarjan paluusta kuhistiin viimeksi vuonna 2018, mutta sitä ei ole edelleenkään vahvistettu.

Alias on vakoojista ja heidän työstään ja ihmissuhteista kertova amerikkalainen toiminta- ja draamasarja. Sarjaa alettiin esittämään vuonna 2001, mutta viisi vuotta myöhemmin sen tekeminen päätettiin lopettaa. Alias-sarjan viides ja viimeiseksi jäänyt tuotantokausi pyöri televisiossa vuonna 2006.