Matthew McConaughey saattaa astua politiikkaan – voisi ryhtyä Teksasin kuvernööriksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-palkittu näyttelijä Matthew McConaughey harkitsee ehdokkaaksi ryhtymästä Teksasin kuvernöörivaaleihin. Hän on pohtinut elämänsä seuraavaa askelta, koska komedioissa näytteleminen ei ole enää miehen asialistan kärkipäässä.

The Balanced Voice -podcastin vieraana ollut Matthew McConaughey on tällä hetkellä Teksasin yliopistossa professorina työskentelevä perheenisä. Hän ei kertomansa mukaan sulje pois poliittista uraa ja voisi vakavasti suunnittella ryhtyvänsä Teksasin osavaltion kuvernööriksi. Vaalit järjestetään ensi vuonna 2022.

McConaughey toimii työelämäprofessorina Teksasin yliopiston radio-, televisio- ja elokuvatuotannon yksikössä. Matthew McConaughey valmistui itse Texasin yliopistosta vuonna 1993. Pitkän linjan näyttelijä muistetaan rooleistaan elokuvissa ja sarjoissa kuten Dazed and Confused, Magic Mike ja True Detective.